Zwemmend redden


Sport, veiligheid en preventie.

Ben jij een enthousiaste zwemmer? Kom dan bij VRB lessen volgen in zwemmend redden. VRB Maassluis, die aangesloten is bij de Reddingsbrigade Nederland (“KNBRD”)., verzorgt opleidingen in zwemmend redden voor kinderen t/m 18 jaar. Heb jij minimaal je A en B zwemdiploma? Dan leren wij je niet alleen hoe je jezelf kan bevrijden uit een benarde situatie, maar ook hoe je iemand anders te hulp kan schieten als die onverwachts te water is geraakt. Daarnaast leer je hoe je een drenkeling moet benaderen, vervoeren en hem/haar op de meest veilige manier op het droge krijgt.

Je bent op een uitdagende manier bezig met je sport! Nuttig voor jezelf en voor een ander! Elk seizoen organiseren we diplomazwemmen. We combineren de lessen samen met snorkelen, waardoor geen training hetzelfde is en je telkens nieuwe en leuke dingen leert. Tijdens onze lessen wordt je opgeleid voor de brevetten Junior Redder, Zwemmend Redder en Life Saver van de KNBRD (Reddingsbrigade Nederland)

Ben jij al enthousiast geworden!? Kom dan gezellig een paar keer mee doen. Het kost je niets! Kijk even bij  Info en contact voor verdere informatie.