Snorkelen


Snorkelen, Haal meer uit je sport!

Snorkelen is in het echt nog veel spannender en fascinerender dan op de tv. Daarbij is het nog goed voor je fysieke gesteldheid en je zelfvertrouwen.

Heb jij een zwemdiploma en ben je nog geen 18 jaar, kom dan naar de VRB in Maassluis om alle technieken en trucjes te leren van de snorkelsport. We leren je daarnaast alle basistechnieken zoals het gebruik van je vinnen, duikbril en snorkel en extra trucs om langer en dieper onderwater te blijven.

Je snorkelset bestaat alleen uit een paar vinnen, een duikbril en een snorkel; meer heb je niet nodig om glashelder onderwater te kunnen kijken. Snorkelen is niet moeilijk, maar vraagt wel de nodige oefening. Met een team van 10 gediplomeerde trainers krijg je een persoonlijke begeleiding en een goede gevarieerde training.

Na het behalen van de drie snorkeldiploma’s van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB-NRZ) kan je ook nog doorgaan voor de “advanced” snorkeldiploma’s, waarin naast nieuwe technieken en zwemslagen ook uithoudingsvermogen en conditie om de hoek komen kijken.

Een sport met een recreatief doel, maar toch uitdagend en inspannend. Wij volgen onder andere het “NOB-NRZ” lesprogramma voor snorkelen en de lessen worden per seizoen gecombineerd met zwemmend redden. Wil je dit alles zelf ervaren, dan moet je gewoon een paar keer mee komen doen. Kom langs! Het kost je niets! Kijk even bij Info en contact voor verdere informatie.