Familie zwemmen

Al meer dan 10 jaar organiseert de VRB een aantal keer per jaar familiezwemmen in zwembad Dolfijn te Maassluis. Met familiezwemmen mag de hele familie (vaders, moeders, opa’s, oma’s, (bet)overgrootvaders, -moeders, ooms, tantes, broer(tjes), zus(jes), maar natuurlijk ook vriend(jes), vriendin(netjes) en andere belangstellenden van onze leden gratis komen zwemmen (vrijzwemmen).

Familiezwemmen wordt (onder voorbehoud) georganiseerd op de laatste woensdag van het seizoen, de eerste les van het nieuwe seizoen en in de eerste en/of tweede week van de kerstvakantie. Kijk in de agenda op deze site voor de exacte data.

Kom gerust eens kennis maken met onze vereniging. Tijdens het familiezwemmen kan een van de trainers je dan meer over onze vereniging vertellen. Het familiezwemmen wordt gehouden in het Sportbad van het Dol-fijn te Maassluis en begint op 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur. We gaan er vanuit dat je minstens een diploma hebt en zelfstandig kan zwemmen. Kan jij (of iemand die je mee komt) niet zelfstandig zwemmen? Neem dan een volwassene mee voor begeleiding.

Aanmelden voor familiezwemmen of vragen: Gebruik daarvoor deze link of mail naar vrbmaassluis@caiway.net.