Jeugdsportfonds

Via een brief, ontvangen van een samenwerkingsverband met onder andere het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Zuid-Holland werden wij geïnformeerd dat op 1 maart 2017 het Jeugdsportfonds en het Jeudcultuurfonds in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam van start zijn gegaan. Via beide fondsen kunnen kinderen waarvan de ouders het financieel niet breed hebben een vergoeding krijgen deel te nemen aan sport of cultuuractiviteiten.

“De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam helpen inwoners bij het voorkomen en bestrijden van armoede en schulden. Dat begint bij onze kinderen. Zij moeten een goede start krijgen, op school, op het sportveld of door culturele activiteiten. Het is voor alle inwoners belangrijk dat ze mee kunnen doen in de stad, ook als zij een laag inkomen hebben. Kijk voor meer informatie: www.stroomopwaarts.nl/regelingen“.

Als vereniging zijn wij niet betrokken bij deze fondsen, maar mogelijk zijn de regelingen interessant voor u. Voor meer informatie en vragen verwijzen wij u door naar deze websites:

www.jeugdsportfonds.nl
www.jeugdcultuurfonds.nl
www.stroomopwaarts.nl/regelingen